22-26/10/2018, Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για την ΥΑΕ

Η Biosafety μοιράζεται το μήνυμα του EU-OSHA για την Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία και υποστηρίζει τις δράσεις των εταιρειών! Είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε τις προσπάθειές σας με την επιστημονική μας επάρκεια και το στελεχιακό μας δυναμικό!

Για να μάθετε πως, επικοινωνήστε μαζί μας στο  info@biosafety.gr  και στο  marketing@biosafety.gr  ή καλέστε μας στο 210 9220324-5.

image

22-26 Οκτωβρίου 2018, European Week for Health & Safety at Work

Στις 22 Οκτωβρίου 2018, ο EU-OSHA μαζί με τους εταίρους του θα κηρύξει την έναρξη της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία, με στόχο να ενθαρρύνει τη συμμετοχική και ενεργό διαχείριση των επικίνδυνων ουσιών.

Βρείτε όλες τις πληροφορίες εδώ:

https://osha.europa.eu/el/highlights/european-week-safety-and-health-work-2018-fast-approaching

και εδώ:

https://healthy-workplaces.eu/

Η εβδομάδα αυτή, η οποία αποτελεί σημαντικό ορόσημο της τρέχουσας εκστρατείας «Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας» , εμπνέει εκατοντάδες εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη, όπως προβολές ταινιών, εκδηλώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνέδρια, εκθέσεις, διαγωνισμούς και προγράμματα κατάρτισης.

Ανακαλύψτε τι έχει προγραμματιστεί κοντά σας  για το διάστημα μεταξύ 22 και 26 Οκτωβρίου και μάθετε πώς μπορείτε να συμμετέχετε 

Ακολουθήστε την εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας στο Facebook  και διαδώστε την εκστρατεία με την ετικέτα  #EUhealthyworkplaces