Είμαστε δίπλα σας!

Η σύμπραξη διαφορετικών επιστημονικών κλάδων της τεχνολογίας, της ιατρικής και της βιολογίας, της ψυχολογίας και των συμπεριφορικών επιστημών, της στατιστικής, της πληροφορικής, της νομικής και των οικονομικών, είναι αναγκαία για την επίτευξη Υγείας & Ασφάλειας στις επιχειρήσεις.

Οι σύμβουλοί μας είναι δίπλα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες Υγείας & Ασφάλειας Εργασίας, Ποιότητας & Περιβάλλοντος.

Γι’ αυτό, εμπιστευτείτε μας 🙂

Η BIOSAFETY στο 2ο Συνέδριο Υ&Α

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υ&Α στην Εργασία, που οργάνωσε το ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. στις 18 και 19 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής, www.elinyaecongress.gr .

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και τα συμπεράσματα του συνεδρίου ανέδειξαν για ακόμη μία φορά την σημασία της Υγείας & της Ασφάλειας στην Εργασία.

Η BIOSAFETY σε συνεργασία με την DNV GL Business Assurance, είχε την τιμή να αποτελεί Χρυσό Χορηγό του συνεδρίου.

Η εταιρεία μας διέθετε ένα διακριτό περίπτερο στο χώρο του συνεδρίου, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους τους συνέδρους να συναντηθούν με τα στελέχη μας και να γνωρίσουν ακόμη καλύτερα την BIOSAFETY και τις δυνατότητές της.

Επιπλέον, μέσω της συνεργασίας της BIOSAFETY με την DNV GL, υπήρξε η δυνατότητα να υποβληθούν στο συνέδριο δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις.

Η πρώτη με τίτλο “Βιώσιμες Προμήθειες: Μία Ασφαλής Αλυσίδα Αξιών” παρουσιάστηκε στη Συνεδρία “Το μέλλον της εργασίας: νέες μορφές, νέοι κίνδυνοι” και η δεύτερη με τίτλο “Από τη Συμμόρφωση στην Κουλτούρα Ασφάλειας” παρουσιάστηκε στη Συνεδρία “Προαγωγή της Υγείας”.

Συγχαίρουμε το ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. για τη διοργάνωση και όλους τους συνέδρους για τη συμμετοχή τους και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο, 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο!